Getuigenissen

Om aan bezoekers van mijn website te laten lezen wat de ervaringen zijn van ouders die ik gecoacht heb, vraag ik graag waarmee zij uiteindelijk geholpen werden, welke belangrijkste inzichten het hen gebracht heeft.

In een periode dat mijn dochter van 3,5 jaar het moeilijk had met haar eigen wil – of anders gezegd dat ik het moeilijk had met haar eigen wil – wou ik haar gedrag temperen en bestraffen. Ik had een vage herinnering aan mijn eigen kindertijd en dat mijn ‘gelijkaardig’ gedrag van toen ook op een strikte manier werd aangepakt. Maar ik botste op een muur, mijn dochter en ik kregen het nog moeilijker met de situatie.
Ik ging ten rade bij Marieke van ‘De Kinderraad’. Ik leerde om dieper te kijken en te zien dat er ook een andere benadering bestaat. Een benadering die zowel voor de ouder als voor het kind mooi en gezond is. Marieke liet me stilstaan bij het feit dat het pure karakter van mijn dochter geen wijzigingen nodig heeft alleen een goede handleiding.. Merci Marieke voor de mooie inzichten..

Sofie Nys

Marieke bracht me met haar coaching bij mijn essentie. Ik voelde letterlijk het verdrietige, eenzame kindje in mezelf. Het meisje in mij dat zo’n nood had aan verbinding en aan de juiste ‘voeding’ en dat maar niet kreeg.
Ze bracht me bij wat mijn kleinzoon me spiegelde waardoor ik het echt kon gaan voelen. Ze legde linken met de ontwikkelingsfasen van het kind. Ik ervaarde het als een waardevol geheel.
Ze verwoordde het beeldend en rakend.
>Het was een mooie, diepgaande coachingssessie, waarvoor dank Marieke !

Ingrid Vermissen

Mijn zoon zijn plasprobleem is bijna volledig verdwenen sinds ik bij Marieke op gesprek ben geweest. Als ouder ben je soms ten einde raad. Dan is mijn raad om lang te gaan bij een Kindertolk! Bedankt Marieke voor het vertalen van Tuur zijn boodschap en dus voor de verhelderende inzichten. Alleen al de inzichten brachten een positieve verandering in ons gezin en evenwicht in mijn moederschap.

Eline Plouvier