coaching van ouders

Kindcoach Traject

Weet jij dát al?

Weet jij ook al langer dat kinderen en ook pluskinderen ouders spiegelen? Dat kan je merken in de kleine dingen. Als je bijvoorbeeld thuiskomt na een gestreste werkdag zit de kans erin dat je kind ‘druk en lastig’ is.

Je hoort het jezelf misschien nog zeggen: ‘Dat heeft mijn kind (niet) van mij‘. Maar als je kind zich gedraagt op een manier waar jij geen raad mee weten dan kan je bezorgd, geïrriteerd, moedeloos, machteloos…. raken.

Waarmee help ik jou en je kind?

Reageert je kind vaak erg emotioneel, boos of agressief, voelt het zich angstig, is het te druk, is het erg verlegen of luistert het gewoon niet naar jou?

Lijkt het alsof je kind eenzaam of ongelukkig is en weinig vriendjes heeft? Wordt je kind gepest of lijkt het andere kinderen te pesten? Is je kind te braaf en komt het niet op voor zichzelf?

Of heeft je kind concentratieproblemen, wordt het niet zindelijk (bedplassen), heeft het vaak huilbuien, slaapt je kind slecht, eet je kind slecht of juist te veel? Is je kind erg aanhankelijk of vertoont het claimgedrag?

Ook met diagnoses en ziektes zoals autisme, ADHD, HSP, hoogbegaafdheid, anorexia, boulemie, … toont je kind je hoe jij je kind kan helpen met beter worden! Net daarom is coaching voor ouders zo belangrijk, om de signalen van je kinderen te herkennen.

Heb je het lastig om in verbinding te komen met (éen van je) pluskinderen? Of wil je gewoon een betere band met je kind?

OF: Wil jij ouder worden en raak jij maar niet zwanger? Of heb jij een miskraam gehad of een doodgeboorte? Ook dat kindje dat (niet) komt heeft een boodschap voor jou!!

Dus:

Heb je dus eender welke vraag over het gedrag of een (fysieke) klacht van je (plus)kind tussen 0 en 18 jaar? Ik, Marieke Plouvier en Kindertolk®, vertaal dit gedrag of deze klacht naar een boodschap voor jou. Aan de hand van deze PresentChildmethode® kom je tot inzichten waarbij jij groeit in jouw persoonlijk leven, in de relatie die jij hebt met jezelf en met anderen of in de opvoeding die je geeft.

Word expert in liefdevol ouderschap.

Ik begeleid jou in het nemen van liefdevolle, bewuste en authentieke keuzes in relatie tot jezelf, jouw gezin, jouw omgeving en dus simpelweg, jouw leven.

Eens je inzicht hebt in wat je kan doen voor je kind, kan het goed zijn om tijdens het opgroeien van je kinderen je te laten ondersteunen door gericht opvoedingsadvies. Datgene wat jij kan gebruiken in de opvoeding om mee te geven aan je kinderen en zij op hun beurt weer aan hun kinderen.

“Als we het doen voor onszelf, doen we het voor onze kinderen, en zij voor hun kinderen, en zo helpen we generatie na generatie.”

En nu? Het Kindertolktraject.

Als jij erkent dat je kind jouw hulp nodig heeft en dat jij de persoon bent om je kind te helpen, stel ik jou een Kindertolktraject voor. Deze coaching voor ouders bestaat uit drie sessies, 325 euro (vrijgesteld van BTW):

– een intakegesprek (±1u30),
– een terugkoppeling (±1u30) en
– een follow-up (±1u30).

Voel je dat je daarna nog nood hebt aan ondersteuning? Dan gaan we nog verder door met de coaching sessies.

Heb je vragen? 0498 54 96 56.